Vali Aksoy’dan eğitim öğretim yılı mesajı

Vali Aksoy’dan eğitim öğretim yılı mesajı

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy 17 Eylül pazartesi günü başlayacak olan 2018-2019 eğitim öğretim yılı öncesi verdiği mesajda, “Yeni eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere eğitim camiamıza, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliy

Vali Aksoy mesajında şunları belirtti; Bir eğitim öğretim yılına daha başlamanın sevinç, umut ve heyecanı içindeyiz. 2018-2019 eğitim öğretim yılının ülkemize, ilimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir ders yılı diliyorum. 17 Eylül Pazartesi günü 384.412 öğrencimiz ve 23.942 öğretmenimiz yeni bir şevk ve heyecanla ilk ders zili ile eğitim öğretime başlayacak ve 14 Haziran Cuma günü çalacak son zile kadar yoğun ve yorucu bir sürecin içerisine girecekler.

BAŞARACAĞINIZA İNANIYORUM

Sevgili Öğrenciler, izler, ülkemizin yarınlarısınız. Ailesine, vatanına, milletine hayırlı birer insan olarak yetişmeniz için kendine güvenen, sorumluluklarının bilincinde, insanları seven, kendine olduğu gibi diğer insanlara da saygı duyan, inançlı, erdemli, ahlaklı, millî ve manevi değerlerine sahip çıkan, kavrama kabiliyeti yüksek, çalışkan, dürüst, adil bireyler olmanız şarttır. Çok çalışacağınıza ve bunu başaracağınıza inanıyorum. Yeni eğitim-öğretim yılında sizlere başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere eğitim camiamıza, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.