VALİ AKSOY’A ÖZEL ZİYARET

VALİ AKSOY’A ÖZEL ZİYARET

SAĞIRLAR SPOR KULÜBÜ GÜREŞ TAKIMI SPORCULARI, SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİLER 9-11 Mart 2018 tarihlerinde Amasya'da yapılan Türkiye İşitme Engelliler...

SAĞIRLAR SPOR KULÜBÜ GÜREŞ TAKIMI SPORCULARI, SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİLER

 

9-11 Mart 2018 tarihlerinde Amasya'da yapılan Türkiye İşitme Engelliler Yıldızlar Gençler ve Büyükler Güreş Şampiyonasında Serbest Stilde takım halinde; 2 Altın 3 Gümüş ve 9 Bronz madalya kazanarak Türkiye şampiyonu olan Derince Sağırlar Spor Kulübü Güreş Şampiyonu Sporcuları Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

Ziyarette; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Kulüp Başkanı Hüseyin Engin Kaya, İşaret Dili Tercümanı Dilek Sıkı, Antrenör Erdinç Yıldız ve Derince Sağırlar Spor Kulübü Güreş Takımı sporcuları katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar, Derince Sağırlar Spor Kulübü Güreş Takımı sporcularını Sayın Valimize  tanıtarak, almış oldukları  başarılar ile ilgili bilgi sunumunda bulundu ve  kabullerinden dolayı teşekkür etti.

 Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında; “ Dereceye giren, başarılı olan sporcularımızı kutluyorum. Engellilerimizin de spor yapabileceğini çok güzel bir şekilde arkadaşlarımız gösterdi. Benzer durumda olan insanlarımızın da spor yapmaları için bir örnek oluşturdular. Bu anlamda hem kendileri için hem de benzer durumdaki insanlarımız için de  bir örnek oluşturmuş oldular. Başkanımızı, hocamızı ve dereceye giren bütün sporcularımızı  kutluyorum. Süreç içerisinde başarılarının daha da artarak devam etmesini diliyorum.” diyen Sayın Valimiz, Derince Sağırlar Spor Kulübü Güreş Şampiyonu Sporcularını tebrik etti, başarılarının devamını dileyerek, ödüllerini verdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.