Vali Aksoy şampiyonu ağırladı

Vali Aksoy şampiyonu ağırladı

WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan Tuğçe Fedakartürk Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti.

ŞAMPİYONDAN ZİYARET
Macaristan’ın Gyor kentinde yapılan WAKO Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan milli takım sporcusu Tuğçe Fedakartürk Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Ziyarete; Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, antrenörler Yılmaz Uyanık ve milli takım sporcusu Tuğçe Fedakartürk katıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Vali Hüseyin Aksoy’a milli takım sporcusu Tuğçe Fedakartürk’ü tanıtarak, çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulundu.
VALİ KUTLADI 
Vali Hüseyin Aksoy ise ziyarette yaptığı konuşmalarında; “Bu başarınız diğer genç sporcularımıza örnek oluşturacaktır. Avrupa Şampiyonu olmanızdan bizde büyük bir memnuniyet ve gurur duyduk. Hedefiniz dünya şampiyonluğu, o noktalara gitmek ve bu noktada çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.  Bizde sizin yanındayız. Bu anlamda emeği geçen antrenörlerinize, kulüp yöneticilerinize ve en önemlisi de ailelerinize teşekkür ediyorum. Çünkü onların destekleri olmasa bu başarıyı yakalamanız pek mümkün olmaz, bu başarıda onlarında önemli katkıları var. Tekrardan tebrik ediyor, bundan sonraki başarılarınızı da arttırarak devam ettirirsiniz” dedi. Vali Hüseyin Aksoy Avrupa Şampiyonu olan Tuğçe Fedakartürk’e ziyaret sonunda hediye verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.