VALİ AKSOY ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

VALİ AKSOY ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Kocaeli Valisi Yusuf Aksoy, 26 Şubat – 01 Mart 2018 tarihleri arasında İzmit Tenis Spor Kortlarında yapılan ‘’Okullar Arası Küçükler Tenis İl Birinciliği’’...

Kocaeli Valisi Yusuf Aksoy, 26 Şubat – 01 Mart 2018 tarihleri arasında İzmit Tenis Spor Kortlarında yapılan ‘’Okullar Arası Küçükler Tenis İl Birinciliği’’ müsabakalarında 1. Olan Özel İlim Eğitim Kurumları’nın Müdürü Halil Bulut’u, birinciliği kazanan ortaokul öğrencileri Atakan Karahan ve Emirhan Bulut’u makamında ağırladı.

Sayın Valimiz öğrencilere, Vatanına, milletine ve değerlerine bağlı bir birey olmanın öneminden, disiplinli ve düzenli ders çalışmanın başarıyı getireceğinden, bol bol kitap okumanın faydalarından, sporun öneminden söz etti. İlim öğrencilerini kutlayan vali mutluluğunu dile getirerek başarılarının devamını diledi. Öğrencilere kitap hediye eden Vali Aksoy tebriklerini dile getirdi. Özel İlim Koleji Okul Müdürü Halil Bulut, akademik başarının yanında spor ve sanata verdikleri değerin altını bir kez daha çizdi. ‘’Öğrencilerimiz çok çalışarak Kocaeli 1. Si oldular ve bizleri gururlandırdılar. Bu yıl yapılacak olan Bölge ve Türkiye Tenis Müsabakalarında da 1. Olacaklarına canı gönülden inanıyorum. ‘’ dedi.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.