Vali  Aksoy muhtarlarla  toplantı yaptı

Vali  Aksoy muhtarlarla  toplantı yaptı

Kocaeli Valiliği İzmit İlçesi 3. Dönem muhtarlar toplantısı Vali Hüseyin Aksoy başkanlığında valilikte bulunan Akçakoca Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya Jandarma Asayiş Komutanı Yarbay Murat Filiz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İzmit İlçe Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karakaş, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, daire müdürleri ve İzmit İlçesi mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Aksoy şu ifadelere yer verdi:“ Muhtarlarımız halkın doğrudan seçtiği halk iç içe mesai arkadaşlarımız. Bundan dolayı onların çalışmalarını önemsiyoruz. Onların bize aktardığı sorunları ilgili kurumlarla birlikte çözmeye çalışıyoruz. Eğitim öğretim bu hafta başladı. Okulların güvenliği için birçok kurumla iş birliği yapıldı. Bu konuda il emniyet ve il jandarma komutanlığımız her okula bir irtibat belirledi. İş birliği içinde çalışmalar ortaya kondu.  Servis araçlarının güvenliği konusunda büyük hassasiyet gösteriyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.