Vali Aksoy huzurevi sakinleriyle buluştu

Vali Aksoy huzurevi sakinleriyle buluştu

Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Kocaeli Huzurevi Korosu tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen...

Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Kocaeli Huzurevi Korosu tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen Türk Sanat Müziği konserine katıldılar.

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere; Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ve eşi, Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can ve eşi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve çok sayıda davetli katıldı.

Şefliğini Erbil Aydın’ın üstlendiği Kocaeli Huzurevi Korosu; 2 bölüm ve 25 parçadan oluşan repertuvarıyla sanatseverlere güzel bir akşam yaşattı.

 

SİZLERLE OLMAKTAN MUTLUYUM

 

Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada; “Huzurevi Derneğimiz ve Huzurevi Müdürlüğümüzün 16 yıldır gerçekleştirdiği Türk Sanat Müziği Konserinde sizlerle birlikte olmaktan, bu mutluluğu sizlerle birlikte paylaşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Huzurevi Derneği yöneticilerine, Huzurevi Müdürlüğümüze başta şefimiz olmak üzere sanatçı arkadaşlarımıza ve koroda görev alan huzurevi sakinlerimize, onlara destek veren diğer kişilere de teşekkürlerimi sunuyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Vali  Aksoy, eşi Hülya

Aksoy ve beraberindeki protokol üyeleri, Kocaeli Huzurevi Korosu ile beraber repertuvarın son parçası olan “Rüya Gibi Her Hatıra” şarkısını seslendirdiler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.