Uzuner: “Onurlu mücadeleye devam”

Uzuner: “Onurlu mücadeleye devam”

​​​​​​​Son iki haftayı 4 puanla geçen, performansıyla dikkat çeken Körfez SK’da teknik sorumlu Ömer Faruk Uzuner 1-1 biten Gebzespor maçı sonrasında değerlendirmede bulundu.

Son iki haftayı 4 puanla geçen, performansıyla dikkat çeken Körfez SK’da teknik sorumlu Ömer Faruk Uzuner 1-1 biten Gebzespor maçı sonrasında değerlendirmede bulundu.

ÖMER FARUK UZUNER’İN AÇIKLAMASI

“Ligin ikinci yarısında aramıza katılan arkadaşların uyumuyla daha da iyi bir takım olduk. Yakaladığımız ilk gol pozisyonunda da; Sergen’in orta sahanın gerisinden topu alıp rakip kaleye kadar sürüp mükemmel pasla Enes’i topla buluşturması ve neticesinde gelen gol de bu uyumun neticesidir. Biz haddimizi bilerek oynuyoruz. Rakipten ziyade kendimize bakıyoruz. Kendi gücümüzü, eksiklerimizi, artılarımızı ve yapabileceklerimizi bilerek en iyimizi sahaya yansıtmaya gayret ediyoruz. Skor 2-3 olabilirdi. Rakibin de bir sürü pozisyonu var. Maç her iki takım lehine de sonuçlanabilirdi. Ama berabere bitti. Futbolcularım gerçekten büyük bir özveriyle mücadele ediyorlar. Onlara yüreklerini ortaya koydukları için tekrar teşekkür ediyorum. 3 oyuncumuz ceza ve sakatlık nedeniyle aramızda değildi. Ancak biz yine 11 kişi sahadaydık ve sahaya çıkan tüm oyuncularım formanın hakkını verdi. Çarşamba günkü maça da en iyi şekilde hazırlanmaya ve onurlu mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.