Üzerine 17 bin daha koyup ilk otomobilini alsaydı bari

Üzerine 17 bin daha koyup ilk otomobilini alsaydı bari

Tarkan ve eşi, doğacak çocukları için Londra’daki Harrods mağazasından 17 bin liralık bebek arabası siparişi vermiş. Sizce bu kadar pahalı bebek arabası...

Tarkan ve eşi, doğacak çocukları için Londra’daki Harrods mağazasından 17 bin liralık bebek arabası siparişi vermiş. Sizce bu kadar pahalı bebek arabası almak abartılı bir davranış mı, yoksa Tarkan için normal bir durum mu?

ÖMÜR Gedik: Çocuğu için en iyisini istemeyen anne-baba var mı ki! Herkes bütçesine göre yaşıyor hayatını. Tarkan da şu anda hayatının en kıymetlisi olduğunu düşündüğü çocuğu için en iyisini ister. Hakkıdır da. 

Ben bunda yanlış bir şey görmüyorum. Parası var ki alıyor. Varken yemese, harcamasa, cimrilik yapsa ben daha çok eleştirirdim. 

Onur Baştürk: 

Elbette çocuğun için en güzelini istemek şahane bir şey. Ama 17 bin liralık bebek arabası almak kusura bakmayın da çok manasız. 

Ne özelliği olabilir ki o arabanın? Zaten bir süre kullanılıp kaldırılacak. Umarım bu dedikodu doğru değildir. Eğer doğruysa da çok abartılı buldum. 

Normal değil. 

Cengiz Semercioğlu: 

İlk çocuk, ilk heyecan ya o da öğrenecek daha sonra parayı çöpe attığını... 

İyi çocuk arabaları zaten pahalı, 4-5 bin liralara alıyorsun ama Tarkan durumu abartmış. Üzerine bir 17 bin lira daha koyup çocuğun ilk otomobilini alsaydı bari, yok artık...

Üzerine 17 bin daha koyup ilk otomobilini alsaydı bari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.