Utku Kolkoparan genç kalecilerden çok memnun

Utku Kolkoparan genç kalecilerden çok memnun

Körfezspor Kaleci Antrenörü Utku Kolkoparan, çalışkanlıkları ve özverileri ile dikkat çeken genç kalecilerden çok umutlu olduğunu söyledi.


utku-1.jpgutku.jpg

İYİ İŞLERE İMZA ATACAKLAR

Deneyimli kaleci hocası Kolkoparan “Altyapıdan yetişen kalecilerimiz; Batuhan Kürkan, Muhammed Demir, Enes Kılıç ve Semih Öztürk’ün takım içerisindeki tatlı rekabetlerinden çok memnunum. Zaten sporda rekabet olmalı ki kalite artsın, başarı da beraberinde gelsin. Kalecilerimizin çok iyi işlere imza atacaklarına inanıyorum.” dedi.

ALMANYA VE İNGİLTERE’DE EĞİTİM ALDI

 

Uluslararası alanda uygulanan kaleci eğitimlerini takip ettiğini ifade eden Kolkoparan, şöyle devam etti: Kaleci olarak eğitimimi Almanya'da ve kaleci antrenörlüğü eğitimimin bir kısmını İngiltere'de almış birisi olarak çalışma prensibimi uluslararası standartlara göre tasarlıyor ve programlıyorum.

REAKSİYON ÇALIŞMALARI ÇOK ÖNEMLİ

Bu doğrultuda kalecilerimize reaksiyon yeteneği, denge ve zamanlama gibi bir kaleci için çok önem taşıyan programları profesyonel boyutta uyguluyorum. Derinlik sıçramaları, trambolinde denge ve sıçrama hareketleri, kuvvet, güç ve sürat gibi kombine uygulamalar, çeşitli boylardaki toplarla reaksiyon çalışmaları bunlardan bazıları.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.