Üşüyen öğrenciler validen yardım istedi

Üşüyen öğrenciler validen yardım istedi

 Gebze'de eğitim ve öğretim veren Sarkuysan Anadolu Lisesi'nde okuyan öğrenciler ilginç bir eyleme imza attı.Okullarında kaloriferin yanmamasını yetkililere...

 

Gebze'de eğitim ve öğretim veren Sarkuysan Anadolu Lisesi'nde okuyan öğrenciler ilginç bir eyleme imza attı.

Okullarında kaloriferin yanmamasını yetkililere duyurmak için sosyal paylaşım sitesinden örgütlenen öğrenciler, başarılı oldu. Öğrencilerin sesini Kocaeli Valisi Ercan Topaca duydu ve öğrenciler sıcak sınıflarda ders yapmaya başladı.  Vali Topaca, öğrencilerin twitter'da battaniyelerle ders işler vaziyetteki fotoğraflarını ve yardım iletilerini görünce kendi sayfasından öğrencilere “Okulunuzun adını yazın lütfen. Sarkuysan Lisesi mi yoksa Sarkuysan İlkokulu mu anlaşılmıyor. Sorunla ilgileniyorum” diye yazdı.  Sonraki iletisinde de “Sevgili öğrenciler, sizler ülkemiz ve milletimizin en önemli varlığısınız. Sizlerin rahatı ve eğitimi için her türlü tedbiri alırız. Başarılar” diye bir paylaşım yaparak sorunun çözüldüğünü söyledi.

 

 SOSYAL MEDYA'YI SALLAYAN SPOT AÇIKLAMALARI;
Öğrenciler okul başkanı Deniz Uludağ'ın inisiyatifinde bu durumu protesto etmek için sosyal medyayı da kullanarak örgütlenip battaniye ve pikeleriyle okula geldiler. Sınıflarında kaloriferlerin yanmaması sonucu sürekli okul yöneticilerini ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nü göreve çağıran ancak tüm çabalarına rağmen sonuç alamayan Sarkuysan öğrencileri sosyal medya üzerinden gerçekleştirdikleri çalışma sonucunda gündeme oturmayı başardılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.