Üst geçidin tanıtım yapıldı

Üst geçidin tanıtım yapıldı

Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi’nde inşa edilen Hünkâr Üst Geçidi’ndeki çalışmalar tamamlandı. Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, üst geçit ile öğrencilerin okullara daha güvenli bir şekilde geçeceği

hunkar-ustgecidi-(4).jpghunkar-ustgecidi-(5).jpg

Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Gebze İstanbul Caddesi üzerinde inşa edilen yaya köprüsü, yayaların karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçişlerini sağlayacak.

KATILANLAR

İstanbul Caddesi ile Şehit Hasan Tahsin Büyükçoban Caddesi kesişiminin batısında inşa edilen Hünkâr Üst Geçiti tanıtımına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze Belediye Başkan adayı Zinnur Büyükgöz, daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.

140 TON ÇELİK KULLANILDI

Gebze Hünkâr Üst Geçiti 42 metre uzunluğunda, 3 metre genişliğinde inşa edildi. Köprü 5.60 metre yüksekliğine sahip. Üst geçitte 2 adet asansör yer alıyor. Köprüde 140 ton yapı çeliği kullanıldı. Köprünün yürüyüş kısmında 255 metrekare cam korkuluk yapıldı. Köprüye aydınlatma için direk ve yer armatürleri yerleştirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.