ÜNLÜLER TAKIMI MARATONA HAZIR

ÜNLÜLER TAKIMI MARATONA HAZIR

Spor ve sanat dünyasının sevilen isimleri Merve Oflaz, Kubilay Aka, Kerem Gönlüm ve Kerem Tunçeri’den oluşan Vodafone Maraton Takımı, 11 Kasım Pazar günü sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekmek için Vodafone 40. İstanbul Maratonu’nda buluşacak.

9 Kasım 2018 - İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda “Sağlık için koş” temasıyla 11 Kasım Pazar günü düzenlenecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu ünlü isimleri bir araya getirecek. Spor ve sanat dünyasının sevilen isimleri Merve Oflaz, Kubilay Aka, Kerem Gönlüm ve Kerem Tunçeri’den oluşan Vodafone Maraton Takımı, sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekmek için maratona katılacak.

Sporun sağlık için büyük önem taşıdığına dikkat çeken “rüya” takım, tüm İstanbulluları maratona davet etti. Merve Oflaz “İlkokul yıllarımdan beri sporla aktif olarak ilgileniyorum. Spor benim vazgeçilmezim. İlk kez maratona katılacağım. Heyecanlıyım” derken, Kubilay Aka da “Spor yapmaktan büyük keyif alıyorum. Spor yaparken kendimi çok daha huzurlu, zinde ve sağlıklı hissediyorum. Maraton benim için de unutulmaz bir deneyim olacak” diye konuştu.

2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Türk milli basketbol takımını sırtlayan efsane sporcular Kerem Gönlüm ve Kerem Tunçeri de maratona katılacakları için heyecanlı olduklarını belirtti. Gönlüm, “Sağlıklı yaşam için spor vazgeçilmez. Herkes kendine uygun bir spor dalı bulabilir” diye görüş belirtirken, Tunçeri de “Spor sağlık açısından son derece faydalı. Bu yıl maraton sağlık için koşuluyor. Ben de orada olacağım. Herkesi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.