Ünlü modelden yaz trendleri

Ünlü modelden yaz trendleri

Model Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde 2017 yaz trendlerini açıkladı. Jenner’a göre bu yaza sarı, pötikare, mikro çantalar, straplez üzeri transparan...

Model Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde 2017 yaz trendlerini açıkladı. Jenner’a göre bu yaza sarı, pötikare, mikro çantalar, straplez üzeri transparan bluzlar ve çizgiler damga vuracak.

Model Kendall Jenner, geçtiğimiz günlerde 2017 yaz trendlerini açıkladı. Jenner'a göre bu yaza sarı, pötikare, mikro çantalar, straplez üzeri transparan bluzlar ve çizgiler damga vuracak.

İşte Jenner'dan yaz modasına dair TOP 5

Sarı: Her daim kadınların gardırobunda bulunması gereken bu rengi tercih ettiğinizde tüm dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız.

5

Pötikare: Üç yıldır karşımıza çıkan bu trend özellikle kırmızı stilettolarla kombinlenince ortaya dişi bir görüntü çıkıyor.

6

Mikro çantalar: Bu tarz çantaların ele çok yakıştığını düşünen ünlü isim, gece eğlenmeye çıkarken bu tasarımların rahatlıkla kullanılabileceğini belirtiyor.

2

Transparan bodyler: Kendall Jenner'ın severek giydiği bodyler özellikle şık davetlerde ve tatil beldelerinde sıkça karşımıza çıkacak.

2017 ilkbahar-yaz sezonunda pelerin kesim elbiseler ve ceketler de ön planda olacak. Bunların dışında, kısa paça bol pantolonlar, büstiyerler, military desenler, puantiye, payet, fırfır, şeffaflık, yırtmaçlar ve derin V yakalar da gündemde olacak.

7

Dikey çizgiler: Yeni sezonda pek çok tasarımda dikey çizgilerin ön plana çıkacağını belirten Kendall Jenner, bu trendi daha uzun gözükmek isteyenlere tavsiye ediyor.

"Kaynak:Sözcü"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.