Üniversite güvenlik toplantısı yapıldı

Üniversite güvenlik toplantısı yapıldı

Kocaeli’de bulunan Üniversiteler ve onlara bağlı Yüksekokulların sorunlarının ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim - Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Levent Refik Tezcan, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Arif Çağdaş Aydınoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Emniyet ve Jandarma yetkilileri katıldı.  
Toplantıda, ilimizde bulunan üniversite yerleşkelerinde ve ilçelerde bulunan MYO’na  başlayacak olan eğitim döneminde alınan ve alınacak  güvenlik tedbirleri görüşülerek, asayiş, ulaşım ve güvenlik konuları ele alındı ve  değerlendirmeler yapıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.