U-15’lerde 3 grupta ilk yarı bitti

U-15’lerde 3 grupta ilk yarı bitti

U-15 Ligi’nde hafta için oynanan maçların ardından B, C ve E Grubu’nda ilk yarı tamamlandı. B Grubu’nda Kartepe Belediyespor, C Grubu’nda 41 FK ve E Grubu’nda da Hisareynspor ilk yarıyı lider bitirdi.

U-15 Ligi’nde önceki gün oynanan B Grubu’na dahil Hereke Yıldızspor ile İzmit Belediyespor arasındaki maçta deplasman takımı kazandı. Lider Kartepe Belediyespor’un bay olduğu haftada kazanıp, rakibiyle puan farkını ikiye düşürmek isteyen Hereke Yıldızspor, sahasında beklenmedik bir yenilgi aldı, İzmit Belediyespor’a 1-0 yenildi. İzmit Belediyespor da bu galibiyetle yarışa ortak oldu.

41 FK AVERAJLA ZİRVEDE

C Grubu’nda ligin ilk yarısının son haftasında lider el değişti. 41 FK, Esentepe Stadı’ndaki maçta Körfez İlçesi Birlikspor’u 11-1 gibi farklı skorla yendi, averajla İzmit GB’nin önünde ilk yarıyı lider bitirdi. E Grubu’nda da Hisareynspor ile Gölcük Karadenizspor arasındaki şampiyonluk yarışı devam ediyor. Şampiyon adayları ligin ilk yarısın son hafta maçlarını farklı skorla kazandı. Seka Doğanspor’u 15-0 yenen Hisareynspor, ilk yarıyı lider tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.