U-11 Erkek Basketbol şöleni başladı

U-11 Erkek Basketbol şöleni başladı

U-11 Basketbol Ligi önceki gün start aldı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Kocaeli Gelişim, Yahya Kaptan Hanibal’ı 38-35 mağlup etti. Minikler liginde önceki gün üç maç daha oynandı.

U-11 Erkekler Basketbol Ligi start aldı. Önceki gün Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada birbirinden çekişmeli maçlar oynandı. Kocaeli Gelişim ile Hanibal Spor Kulübü’nün karşılaştığı müsabakada ilk periyodu Kocaeli Gelişim 10-9 üstün tamamladı. İkinci periyotta ise Hanibal Spor Kulübü çok üstün bir oyun ortaya koydu, devreyi 27-19 önde tamamladı.

YİĞİTCAN VE YAĞIZ MAÇI ÇEVİRDİ

İkinci yarının başlangıcından Kocaeli Gelişimden özellikle Yiğitcan ile Yağız oyuna ağırlığını koyarken üçüncü periyot sonunda farkı 2 sayıya kadar düşürdüler. Son periyotta skor anlamında iki takımda kısır bir 10 dakika geçirse de Kocaeli Gelişim 6 sayı buldu. Çok iyi bir savunma örneği sergileyen Kocaeli Gelişim potasında da sadece bir sayı görünce maçı 38-35 kazandı. Müsabakada Yiğitcan attığı 18 sayı ile maçın en skorer ismi oldu.

23 NİSAN DA KAZANDI

Günün diğer maçlarında Kocaeli Basket, İzmitspor’u 57-19 yendi.  Dereköy Gazanfer Bilge Spor Kulübü ile 23 Nisan İlköğretim Okulu arasında oynanan maçta çok büyük çekişmeye sahne oldu. 23 Nisan, salondan 3 sayı farkla 40-37 üstün ayrıldı. Günün son maçında ise Gebze Gençlik Hizmetlerispor, Kağıtspor’a fark attı. Gebze temsilcisi salondan 72-12 galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.