“Tüyü bitmemişin hakkını yutmuşlar”

“Tüyü bitmemişin hakkını yutmuşlar”

 MHP Çayırova Belediye başkan adayı İskender Turan son dönemde Türkiye gündemine oturan yolsuzluk iddiaları ile ilgili bir açılama yaptı. Turan,...

 

MHP Çayırova Belediye başkan adayı İskender Turan son dönemde Türkiye gündemine oturan yolsuzluk iddiaları ile ilgili bir açılama yaptı. Turan, “Tüyü bitmemiş yetimin hakkını tomar, tomar yutmuşlar” dedi.

 

Turan yaptığı yazılı basın açılamasında, “Devleti yönetenler kilit noktaları tutmuşlar maneviyatı kendilerine perde yaparak cambaza bak oyununu yıllarca bu mazlum millete izleterek her tarafta yetim hakkını işsizin yoksulun çaresizin hakkını tomar, tomar yutmuşlar. Kimileri gemiciklerden filo kimileri GDO’lu Mısır kimileri ihaleleri kimileri domuz gribi demiş milyarları yutmuşlar. Derdine çare arayanlara dilenci muamelesini layık görüp insan haysiyetini hiçe saymışlar. Bedensel engelli onurlu vatandaşlarımıza sizi insan yerine koyduk size iş verdik daha ne istiyorsunuz diyerek insanlıktan nasip almadıklarını bu Necip milletin nezih evlatlarını rencide ederek kendi emarelerini tatmin etmişler. Hakarete uğramayan rencide edilmeyen kimse bırakmamışlar. Kömüre makarnaya milleti mahkûm ederek modern köleliği hayata geçirmişler. Allah her zaman Harun anlayışlı mazlumlarla beraberdir hiç bir ahı yerde bırakmadığı gibi hiç bir zulmü de cezasız bırakmaz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.