Turkuaz hizmet merkezinde diş taraması

Turkuaz hizmet merkezinde diş taraması

 21 – 27 Kasım tarihleri arasında kutlanan Ağız ve Diş Sağlığı haftası nedeni ile Turkuaz Hizmet Merkezi’nde Diş Hekimi Gökhan Atasoy tarafından...

 

21 – 27 Kasım tarihleri arasında kutlanan Ağız ve Diş Sağlığı haftası nedeni ile Turkuaz Hizmet Merkezi’nde Diş Hekimi Gökhan Atasoy tarafından Darıcalılara diş taraması yapıldı. Dün de devam edecek uygulamaya, Darıcalı vatandaşların ilgisi oldukça büyük oldu.

 

 Turkuaz Hizmet Merkezinin, belediye protatifi olduğunu, belediye başkanı olma durumunda yapacağımız hizmetlerin ve vizyonumuzun aynası olarak görünmesi gerekliliğini vurgulayan Gülen, halkı bilinçlendiren ve halka sunulan mini belediyecilik hizmetlerine de 30 Mart 2014 tarihinde Darıca Belediye Başkanı olduğu takdirde Darıca Belediyesi bünyesine katarak devam ettireceklerini belirtti.Darıca MHP Belediye Başkan Adayı Arif Gülen amaçlarının genel sağlığın ve yaşam kalitesinin önemli bir parçası olan ağız ve diş sağlığı hizmetleriyle, diş çürüğü olmayan bir toplum olma bilincini kazandırma olduğunu ifade etti. Ağız ve diş sağlığının bireyin vücut sağlığını doğrudan etkileyen bir faktör olduğunu farkındalık oluşturacak bu etkinlik ile ağız ve diş sağlığının öneminin anlaşılması ve toplum bilincinin oluşturulmasını hedeflediklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.