Türkmeşen Köyü derneğinden Törk'e tam destek

Türkmeşen Köyü derneğinden Törk'e tam destek

 CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, Kars İli Digor İlçesi Türkmeşen Köyü Derneği'ni ziyaret etti. Hemşehrileri Yakup Törk'ü ağırlayan...

 

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, Kars İli Digor İlçesi Türkmeşen Köyü Derneği'ni ziyaret etti. Hemşehrileri Yakup Törk'ü ağırlayan dernek yöneticileri, Törk'e tam destek sözü verdiler. CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, Kars İli Digor İlçesi Türkmeşen Köyü Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Yusuf Törk ve dernek yöneticileri Mehmet Nuri Günay, Salih Özadanır, Orhan Çelik, Abdülmenaf Günay ve dernek üyeleri Yakup Törk'ü oldukça sıcak bir şekilde karşıladılar. Kendisi de Türkmeşen'li olan Yakup Törk, hemşehrileriyle sıcak bir ortamda sohbet etti. Aday adaylığı süreciyle ilgili bilgi veren Törk, hemşehrilerinden destek istedi.

TAM DESTEK SÖZÜ

Dernek Başkanı Yusuf Törk, ise kendilerini ziyarete gelen Yakup Törk'e teşekkür ederek başarılar diledi ve şöyle konuştu: "Hemşehrimiz olan Yakup Törk'ün aday adaylığını gönülden destekliyoruz. CHP inşallah kendisini aday olarak gösterir. Bize düşen ise sonuna kadar kendisinin yanında durmak olur. Hemşehrimizin belediye başkan adayı olması bizler için gurur kaynağıdır. Bize düşen hemşehrimize çıktığı yolda elimizden geldiği kadar katkı sunmak olur" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.