Türkkan: Kasımda seçim kapıda

Türkkan: Kasımda seçim kapıda

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gebze’de erken seçim iddiasında bulundu. Türkkan erken seçimin kasım ayında gerçekleşeceğini öne sürdü.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Gebze temaslarını İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’ndaki toplantı ile noktaladı. Erken seçim iddiasında bulunan Türkkan, “Ülkede pahalılık yok. Eğer ülkede sadece doymak için 10 liraya ihtiyacınız var ancak cebinizde iki lira varsa bunun adı pahalılık değil yokluktur. Bunun böyle süreceğini sanmıyorum, Kasım’da seçim kapıda. Git gide bütçe açığımız çoğaldı. Bütün belediye bütçeleri kendi adamlarını belediyelere almak için kullanıyorlar. Belediyelerle geldiler, belediyelerle gidiyorlar. Doğalgaza yüzde 32’lik zam gelmiş. Kışın o zamlı faturalar geldiğinde insanların çığlığı artacak” dedi. 
GEBZE VE KOCAELİ SAHİPSİZ
İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’ndaki toplantıda Gebze’nin sahipsiz olduğunu da öne süren Türkkan, “Gebze ve Kocaeli sahipsiz. Emlak Konut’ta günlerdir elektrik yok. Mahalle sakinleri muhatap bulamadıklarını aktarıyorlar. Onlar iktidara gelirken kimsesizlerin kimsesi olarak geldiler ancak bunu gerçekleştiremediler. Türkiye’de sistem çöktü. Tek adam rejiminin ülkeyi getirdiği nokta bu, vatandaşın hali ortada” diye konuştu. 
GEBZE TEMASLARI
Lütfü Türkkan önceki gün Gebze’de gün boyu temaslarda bulundu. Türkkan’a temaslarında İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur, İYİ Parti Kocaeli İl Kadın politikalarından sorumlu başkan yardımcısı Pelin Dönge, İYİ Parti Gebze İlçe Kadın politikalarından sorumlu başkan yardımcısı Seda Yalçınkaya, partili yöneticiler ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.
SORUNLARI DİNLEDİ
İlk olarak İnönü Mahallesi’ne giden Lütfü Türkkan, burada mahalle muhtarı Durmuş Karaboğa’ya konuk oldu. Muhtarlık ziyareti sonrası mahallede geçtiğimiz günlerde yaşanan selin ardından mağdur kalan vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Türkkan burada bilgiler aldı. Hasta ziyaretleri sonrası Yenikent Mahallesi Muhtarı Esengül Aktaş ile bir araya gelen Türkkan, mahallenin sıkıntıları ve çözümleri noktasında Muhtar Aktaş ile karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.   
EYT GEBZE’YE KONUK OLDU 
Mustafa Paşa Mahallesi Kurucular Kurulu üyesi Serdar Uzun’un vefatı sebebiyle taziye ziyareti gerçekleştiren Türkkan, ayrıca Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Gebze Şubesi’ne giderek dernek yönetimi ve üyelerle bir araya geldi. Emeklilikte yaşa takılan vatandaşların sıkıntıları dinleyen Türkkan bu anlamda gereken tüm desteğe hazır olduğunu ifade etti. Öte yandan Türkkan, Kent konut sitesinde yıldırım düşmesi sonucu mağdur kalan vatandaşların da sorunlarını dinledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.