Türkkan çifte bayram yaşattı

Türkkan çifte bayram yaşattı

 MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Darıca ve Karamürsel’de bir dizi temasta bulundu. Türkkan, geçtiğimiz hafta ziyaretine gittiği ve göğüs...

 

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Darıca ve Karamürsel’de bir dizi temasta bulundu. Türkkan, geçtiğimiz hafta ziyaretine gittiği ve göğüs kafesi büyüyemediği için hergeçen gün yaşamı zorlaşan 9 yaşındaki Senanur'a söz verdiği akülü aracı getirip teslim etti.

Türkkan, Darıca'da beş yıldır yatağa mahkum yaşayan felçli bir hastanın da kandilini tebrik etmeyi ihmal etmedi. Darıca’da taziyeye de giden Türkkan, iftardan önce abdest alırken geçirdiği kalp krizi sonucu genç yaşta vefat eden Orhan Balıkçı’nın ailesini ziyarete gidip taziye diledi, acılarını paylaştı.

 

KARAMÜRSEL’DE DE YARDIM ELİNİ UZATTI

Türkkan, Karamürsel'in Taşağılı Köyü’nde oturan ve 5 yıldır kas hastası olan yürüme engelli Güler Kızılırmak’a daha önceki ziyaretinde akülü araba sözü vermişti. Türkkan, dün Kızılırmak’a bunun bedelini karşılamak istediklerini söyleyen bir hayırseverin katkısıyla arabayı teslim etti. Çok uzun bir süreden sonra ilk kez güneş gördüğünü ifade eden Kızılırmak’ın annesi de, hediye olarak saçta pişirdiği Boşnak Böreği’ni iftarda yemek üzere verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.