TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNE OTURDULAR

TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNE OTURDULAR

Son günlerde Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden biri Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un kalecisi Hakan Canbazoğlu ile Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Fatih Öztürk.

İki kalecide 2008-2010 yılları arasında Gölcükspor forması giydiler.

ERZURUM KALECİSİ HAKAN 21 YAŞINDA GÖLCÜK’TE OYNADI

Süper Lig’e yükselme final maçında Gazişehirspor karşısında 4 penaltı kurtarıp tarihe geçen Hakan Canbazoğlu, 2008 ve 2009 yıllarında Gölcükspor’un kalesini korudu. O yıllarda henüz 21 yaşında olan Hakan Canbazoğlu, Kırmızı-Siyahlı ekipteki başarılı performansı ile o yıllarda üst liglerdeki takımların da dikkatini çekmişti. Gölcükspor’a 2008 yılında Orhangazi’den gelen Hakan’ın yükselişi çok hızlı oldu. Nazillispor, Başakşehir, Osmanlıspor, Evkur Malatyaspor ve son takımı Büyükşehir Erzurumspor.

 

FİNAL MAÇINDA 4 PENALTI KURTARDI

2008 yıllarında henüz 21 yaşındayken Gölcükspor’un kalesini koruyan Hakan Canbazoğlu, oldukça başarılıydı. Gittiği her takımda performansı ile dikkat çeken Hakan Canbazoğlu, geçtiğimiz günlerde Süper Lig’e yükselme final maçındaki kurtarışlarıyla Türkiye’nin en çok konuşulan ismi oldu. Hem maç içinde, hem de penaltılarda müthiş kurtarışlar yapan Gölcükspor’un eski kalecisi, sadece Erzurum’da değil, Türkiye’nin de spor gündeminde yer aldı.

AKHİSARSPOR’A KUPAYI GETİREN KALECİ FATİH’DE GÖLCÜK ÇIKIŞLI

Son haftalarda Türkiye’nin gündeminde yer alan bir değer spor olayı da Akhisarspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmasıydı. Fenerbahçe’yi yenen Akhisarspor’un kalesinde de Gölcükspor çıkışlı bir isim var. O isim Fatih Öztürk. Gölcükspor’a 2010 sezonunda Eyüpspor’dan kiralık gelen Fatih henüz 22 yaşındaydı. Gölcükspor’daki müthiş performansı ile 1461 Trabzon’a giden Fatih Öztürk, daha sonra Trabzonspor ve üç yıldır da Akhisarspor forması giyiniyor. Bu iki kalecinin bugünlere gelmesinde Gölcükspor Kulübü’nün de katkısı oldukça çok fazla gibi bir diğer başarılı isimde Akhisarspor kaleci Fatih Öztürk. Ziraat Türkiye Kupası finalinde F.Bahçe karşısında kalesinde devleşen, kupanın Akhisarspor’a gelmesinde çok büyük katkısı olan Fatih Öztürk de 2010 yılında Gölcükspor’da forma giydi. Son bir haftadır Türkiye’nin gündeminde yer alan Erzurum kalecisi Hakan Canbazoğlu ile Akhisarspor kalecisi Fatih Öztürk, Gölcükspor’dan çıkan, şimdi Süper Lig’de forma giyen önemli oyuncular oldular. Bu iki kalecinin bugünlere gelmesinde Gölcükspor Kulübü’nün de katkısı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.