TÜRKİYE’NİN ALTINORDU’SU GEBZE’DE

TÜRKİYE’NİN ALTINORDU’SU GEBZE’DE

 Geçen hafta formalarını giyen Altınordu Gebze Futbol Okulu 31 Mart cumartesi günü sahana inerek ilk startını verecekÖz kaynaklara verdiği değerle...

 

Geçen hafta formalarını giyen Altınordu Gebze Futbol Okulu 31 Mart cumartesi günü sahana inerek ilk startını verecek

Öz kaynaklara verdiği değerle Türk futbolunun akışını değiştiren, kadrosunda yabancı oyuncu bulundurmayan Altınordu Futbol Kulübü Türkiye genelinde altyapı ağını genişletiyor. A milli takıma 3, genç milli takımlara 38 futbolcu göndererek bu alanda zirvede yer alan Altınordu, Türkiye’ye örnek olurken, bu toprakların çocuklarına da umut oluyor.

ALTINORDU GEBZED FORMALARINI GİYDİ

Türkiye'de altyapı konusunda örnek gösterilen kulüp haline gelen İzmir'in köklü kulübü Altınordu, Gebze’ de futbol okulu açtı. Altınordu Gebze futbol okuluna kayıt yaptıran futbolcu adayları Beylikbağı Beybod halı sahada geçtiğimiz hafta formalarını giyerek sahaya indi. Altınordu Gebze Futbol Okulu 31 Mart cumartesi günü ilk idmanını gerçekleştirerek çalışmalarına start verilecek.

 

ALTINORDU TÜRK FUTBOLUN KURTULUŞUDUR

Altınordu Gebze Futbol Okulu sorumlusu Güven Çağlayan, Altınordu’nun üstlendiği misyon Türk futbolunun kurtuluşudur diyerek şunları ifade etti;‘ Bizde Gebze gibi nüfusun çok yoğun olduğu, potansiyelin oldukça fazla olduğu bu kozmopolit bölgede yetenekli çocukları tespit edip, uzun soluklu bir eğitim süreciyle birlikte öncelikli olarak iyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcular yetiştirmek için çalışacağız.  Hedefimiz Altınordu’yu başarıya taşıyan vizyonla Gebze Bölgesinden yeni Cengiz Ünder’ler, Çağlar Söyüncü’ler çıkarmak. Çağlayan, 3 haftalık sürede 43 öğrenciye ulaştıklarını ve ilgiden memnun olduklarını söyledi. 

 

 











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.