“TÜİK güvenirliğini kaybetmiştir”

“TÜİK güvenirliğini kaybetmiştir”

**İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur yaptığı açıklamada, “TÜİK artık güvenirliğini kaybetmiş, iktidarın isteğine göre veriler yayımlamaktadır”....

**İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur yaptığı açıklamada, “TÜİK artık güvenirliğini kaybetmiş, iktidarın isteğine göre veriler yayımlamaktadır”. Dedi.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2017 yılı ekonomik büyüme rakamlarını değerlendirdi.

Acur, “açıklanan rakamlara bakıldığında, Türkiye’de her şeyin güllük gülistanlık olması gerekiyor, ancak, icra daireleri, ağzına kadar icra dosyaları ile dolu, yediemin toprakları araba mezarlığı, bankalar, gayrimenkul ofisi gibi konut ve işyeri satıyor.

  Açıklanan rakamlara şu şekilde,’’ Ekonominin yılın ilk ve ikinci çeyreğinde yüzde 5,4; üçüncü çeyreğinde yüzde 11,3’lik büyüme kaydetmesi ardından 2017 yılının 4'üncü çeyreğinde yüzde 7,3 ve 2017 yılı genelinde yüzde 7,4’lük tarihi bir büyüme kaydettiğini ‘’ söylüyorlar.

 

İŞ DÜNYASI KAN AĞLIYOR

 

İş Dünyası kan ağlıyor, üretim yok, tamamen tüketim ekonomisi hakim, bankalar ve diğer finansa kuruluşları para satıyor, kredi karşılığı alınan mal yada hizmetlerin geri ödeme hızı çok düşük, Ancak Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)’in yaptığı açıklamaya göre, ülkeden her şey yolundaymış havası veriliyor.  Devlete ait 92 yıllık bir kurum, açık ve alenen yayımlamış olduğu rakamlarla vatandaşları kandırıyor”Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.