TÜBİTAK MAM’ı ziyaret ettiler

TÜBİTAK MAM’ı ziyaret ettiler

Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanı Prof. Dr. Serkan Topaloğlu ve birçok isim 20 Haziran 2019 tarihinde TÜBİTAK MAM’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Başkanı Prof. Dr. Serkan Topaloğlu ve Kurul Üyeleri Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Prof. Dr. Zümrüt Begüm Öğel, Dr. Zülfüye Füsun Kümet, Dr. Ümmü Gülşen Öztürk, Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Osman Sağdıç, 20 Haziran 2019 tarihinde TÜBİTAK MAM’ı ziyaret etti.
SUNUM YAPTI
Heyete, TÜBİTAK MAM Merkez Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kılıçaslan, MAM’ ın kabiliyetlerini ve Ar-Ge konusundaki önemi ve değerini anlatan sunum yaparak bilgi verdi. Akabinde; TÜBİTAK MAM Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Abdullah Karadağ ve Gıda Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Cesarettin Alaşalvar “sağlık ve gıda” alanında enstitülerde yapılan çalışmalar ve ürünler hakkında sunum yaptı. Sunumların ardından; Heyet, Mükemmeliyet Merkezleri ve laboratuvar ziyaretini gerçekleştirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.