TSK’dan ASKF’ye teşekkür

TSK’dan ASKF’ye teşekkür

​​​​​​​Afrin’de görev yapan Mehmetçiklere 2 bin paket pişmaniye gönderen Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na teşekkür yazısı gönderildi

Geçtiğimiz haftalarda Afrin’de görev yapan Mehmetçiklere 2 bin paket pişmaniye gönderen Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na teşekkür yazısı gönderildi. Kara kuvvetleri komutanlığı 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral T.Erkan Olgay imzalı gönderilen teşekkür yazısında; Türk Silahlı Kuvvetleri’ne gösterilen hassasiyet vurgulandı. Mustafa Kemal Atatürk'ün Ordumuz, Türk birliğinin, Türk kudret ve kabiliyetinin, Türk vatanseverliğinin çelikleşmiş bir ifadesidir sözleriyle başlatan yazıda şu ifadeler kullanıldı.

BİRLİK RUHUNA KATKIDA BULUNDUNUZ

“Ülkemizin Suriye sınırında beliren terör odaklı yapılanmaları engellemek ve yurt güvenliğini uzun süreli sağlamak maksadıyla; yüce milletimizin iradesiyle 20 Ocak 2018 tarihinde Zeytin Dalı Harekatı başlamıştır. Bu kapsamda harekatın başarılı olması için canlarını esirgemeden mücadele eden kahraman Mehmetçiğimizin moral ve motivasyonunu arttırılması amacıyla yaptığınız destekler, Türk Milleti ile onun emrinde olan Türk Ordusunun birlik ve beraberlik ruhuna katkıda bulunmuştur. Ordu-Millet dayanışmasının güzel bir tezahürü olan ve harekata katılan personele destek verme düşünceniz son derece ulvi ve üstün bir amaca hizmet etmektedir.”

HER DAİM DUA EDİYORUZ

Bu teşekkür yazısından dolayı onur duyduklarını belirten KASKF başkanı Murat Aydın ise; TSK ve güvenlik güçlerimizin vatan savunması için terörle mücadelesine bizler büyük destek veriyoruz. Onlara her daim dua ediyor, morallerinin yüksek olması için de bize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Kocaeli’deki amatör sporun gelişmesi ve gençliğin gelecek yıllara sağlıklı ve donanımlı bir şekilde yetişmeleri için hükümetimiz, spor bakanlığımız, federasyonlarımız, yerelde de büyükşehir başta olmak üzere tüm kurumlarımızla teyakkuzdayız. Tek amacımız daha modern tesisler daha kapsayıcı spor organizasyonlarıyla Kocaeli’yi her daim bir adım önde olmasını sağlamaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.