Transfer açılmıyorsa kimse başkan olmasın

Transfer açılmıyorsa kimse başkan olmasın

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler,” Kaçan şampiyonluğa hepimiz üzüldük. Sezon boyunca bizim yanımızda olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BİRİNCİ ŞARTIMIZ BELLİ
Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler, önceki akşam TV41’de Selim Eryılmaz’ın hazırladığı ve sunduğu 3. Devre programına katıldı. Gazetemizin spor yazarları Yiğit Özcan ve Levent Kılıçarslan ‘ın sorularına samimi cevaplar veren Güler,” Transfer açılmıyorsa kimse başkan olmasın. Birinci şartımız budur. Transfer açılmıyor havası yaratılmasın. Önümüzde kongre süreci var. Belediyenin desteklemediği hiçbir başkanın başarılı olacağını düşünmüyorum. Kimse aday olmazsa biz oluruz, anahtarı Büyükşehir Belediyesi’ne veririz. Birlikteliği yakalayamazsak Kocaelispor’un başarılı olacağını düşünmüyorum. Güçlü yönetim istiyoruz. Büyükşehir Belediye başkanımızın işaret ettiği gelen başkana saygı gösteririz “ dedi.

FUTBOLCULARIN KREDİSİ BİTTİ
Enver Güler sözlerine şöyle devam etti; Bu sezon Kocaelispor üst lige çıkamadı. 3 takımımız küme düştü. Gölcükspor son hafta ligde kaldı. Artık başarısızlığa tahammülümüz yok.  Biz kimsenin işine karışmayız. Bu tribünün en büyük yapısı Hodri Meydan’ı herkesin dikkate alması gerekiyor. Vura vura şampiyon olacağız dedik en son biz vurulduk. Kim sorumluysa bunu anlatmalı. Formaya layık olmayan bazı futbolcuların bizde kredisi bitmişti. Teknik ekip kesinlikle yeni sezonda bu takımı çalıştıramaz. Taraftar, futbolcular ve yönetim adına üzgünüm. Sonuç böyle olmamalıydı. 36 hafta boyunca bizim yanımızda olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.