“Transfer açılmazsa seneye ligde kalabilmek çok zor olur”

“Transfer açılmazsa seneye ligde kalabilmek çok zor olur”

Kocaelispor’da kayıp kalmayacağı henüz netleşmeyen Galip Gündoğdu, “Transfer tahtası açılmazsa olamayacağımı Başkanımıza söyledim. Bu takımla devam edilirse seneye iş çok daha zor olur. Sağlığım bozulur, aynı stresi yaşayamam” dedi.

Gündoğdu’nun açıklamaları şöyle:

“BASKIDAN KURTULMAK KOLAY DEĞİLDİ”

“Göreve geldiğimde tüm takım çok ağır travma yaşıyordu. O baskıdan kurtulmak hiç kolay değildi. Hem ligde kalıp, ardından Play-Off’a oynamak çok ağır geldi. Yine de çok iyi iş çıkartıp 40 puan yaptılar. Payas maçı kırılma anımızdı, kazanabilsek Play-Off’a da kalabilirdik. Ki, o maçta golümüz sayılmadı, çok sayıda pozisyonu değerlendiremedik”

 

“BEYİN OLARAK YORGUNLUK VAR”

“4 senedir bir arada oynayan futbolcular. Bıkkınlık, yılgınlık, beyin olarak yorgunluk var. Rekabet ortamı olmuyor. Futbolcuyu dinlendirmek istiyorum, yapamıyorum.  Transfer açılmazsa bu takımla seneye iş çok daha zor olur. Köklü bir değişim şart. Eğer transfer açılırsa, zaten müthiş taraftarı olan bu takım her yıl bir üst lige çıkar, kısa süreçte layık olduğu yere ulaşır”

 

“KALAMAYACAĞIMI SÖYLEDİM”

“Daha önce yaptığımız görüşmelerde başkanımıza transfer tahtası açılmazsa kalamayacağımı söyledim. Aynı stresi yaşayamam, sağlığım bozulur. Transfer açılırsa ben varım ama o zaman da benimle devam edip etmeyecekleri yönetimin takdiri. Kararlarına saygı duyarım. Kurs için Antalya’ya gidiyorum, 4 Haziran’a kadar orada olacağım. Gelişmeleri bekliyorum, hayırlısı”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.