Trafik kazası yine can aldı!

Trafik kazası yine can aldı!

 Beylikbağı Yeni Bağdat Caddesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Talihsiz kadının ölümü sevenleri arasında...

 

Beylikbağı Yeni Bağdat Caddesinde meydana gelen trafik kazasında, bir kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Talihsiz kadının ölümü sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı.

Alınan bilgiye göre kaza, Beylikbağı Mahallesi Yenibağdat Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Mecnun Küçük'ün (34) kullandığı 34 DD 8086 plakalı otomobil ile Resul Kaya yönetimindeki 34 LP 5980 plakalı araçla çarpıştı. Kazada, sürücü Mecnun Küçük ve Ersoy Küçük (39), Habibe Küçük (46), Metin Küçük (54) ile Şahinde Küçük (59) ve Zehra Bal (25) çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından, Fatih ve Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan durumu ağır olan Şahinde Küçük’ün Gebze Fatih Devlet Hastanesinde üç kez kalbi durdu ve daha sonra kaldırıldığı Göztepe Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Küçük Ailesinin Gebze’ye kız istemeye gittiği öğrenildi. Ölen Küçük’ün cenazesi otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.