Trafik işaretleri için ihale yapıldı

Trafik işaretleri için ihale yapıldı

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde yapılacak olan yol işaretleri çalışmaları için ihale...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde yapılacak olan yol işaretleri çalışmaları için ihale düzenledi. Büyükşehir Belediyesi İhale salonunda yapılan ihaleye 5 firma katılım gösterdi.

 EN DÜŞÜK TEKLİF 4 MİLYON 895 BİN TL

Büyükşehir Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 5 firma teklif sundu. İhaleye katılan firmaların teklifleri kapalı zarf usulü ile gerçekleşti. İhalede en yüksek teklif 6 milyon 036 bin TL ile İzlebil Elektro Makine tarafından verilirken en düşük teklif 4 milyon 895 bin TL ile Yoltekma Trafik Sanayi tarafından sunuldu. İhale sonucu komisyon değerlendirmesinden sonra açılacak.

 TRAFİK İŞARETLERİ YAPILACAK

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihale kapsamında kent genelinde belirlenen yerlere trafik işaret ve işaretçileri yapılacak. Yol çizgilerinin tamamlanacağı çalışmalarda toplam 162 bin metrekare alan üzerinde çalışma gerçekleştirilecek. İhaleyi kazanan firma komisyon değerlendirmesinden sonra açıklanacak ve 10 gün içerisinde yer teslimi yapılacak. Yer tesliminden sonra firma 400 takvim günü içinde işi tamamlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.