Trabzonlulardan coşkulu şölen

Trabzonlulardan coşkulu şölen

Darıca Belediyesi 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Trabzonlular gecesinde Darıca sahili dolduran on binlerce kişi gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahilin her tarafında kemençe eşliğinde horon oynayarak gönüllerince eğlendiler.

rc6a0615.jpgrc6a0680.jpgrc6a0844.jpgrc6a0852.jpgrc6a1019-002.jpg

Darıca Belediyesi 10. Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Trabzonlular gecesi gerçekleşti. Program öncesi protokol üyeleri Trabzonlular Derneği tarafından yöresel yemeklerle ağırlanırken,  yöresel sanatçıların söylediği birbirinden hareketli parçalarla başlayan gecenin açılış konuşmasını yapan Trabzonlular Dernek Başkanı Umut Sağlam programlarına katılan herkese teşekkür ederken Gecede bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise misafirleri selamlayarak başladığı konuşmasında Trabzon’un doğal güzelliklerini anlattı.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Programda Of’lu Ali esprileriyle seyircilere hoşça vakit geçirtirken, Afilli Filintalar Grubunun horon gösterisi ayakta alkışlandı. Yöresel sanatçıların konseriyle devam eden programda Darıca Sahilini dolduran on binlerce Karadenizli sahilin her noktasında horon teperek gecenin tadını çıkardılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.