Tosbaa hizmete giriyor

Tosbaa hizmete giriyor

   İşletmeciliği Turgay Çöpoğlu’nun yapacağı Tosbaa Cafe yakında hizmete girecek.  Gebze Hacıhalil Mahallesi Yıldız Caddesi...

 

 

 

İşletmeciliği Turgay Çöpoğlu’nun yapacağı Tosbaa Cafe yakında hizmete girecek.

 

 

Gebze Hacıhalil Mahallesi Yıldız Caddesi üzerinde bulunan Cadde Cafe’nin işletmeciliği yapan Turgay Çöpoğlu aynı cadde üzerinde yeni bir cafe açıyor. Yıldız Caddesi üzerinde bulunan yeni cafenin ismi Tosbaa. Tosbaa’nın açılışına sayılı günler kaldığını ifade eden Turgay Çöpoğlu, “Cadde Cafe ile Gebze’de uzun yıllardan beri cafe sektöründe hizmet veriyoruz. Müşterilerimizin yoğun talep ve istekleri karşısında yeni bir yer açmaya karar verdik.

DAMAK TADINA HİTAP EDECEĞİZ

Açacağımız yeni cafemiz yine Yıldız Caddesi üzerinde bulunuyor. Tosbaa adını verdiğimiz yeni cafemiz 120 m2’li bir alana kuruldu. Tosbaa Cafe’de kahve çeşitleri başta olmak üzere yemek çeşitleri ile müşterilerimizin damak tadına hitap etmeyi hedefliyoruz. Cadde Cafe’de yiyecek olarak daha tost ve hamburger yapıyoruz. Ancak Tosbaa’da ise bu çeşitliği daha da artıracağız. Açılış için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Önümüzdeki günlerde çok güzel ve görkemli bir açılışla Tosbaa Cafe’mizi müşterilerimizin hizmetine açacağız.” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.