Törk'ten Nenehatun'da gövde gösterisi

Törk'ten Nenehatun'da gövde gösterisi

 CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, halk toplantılarına CHP'nin en az olduğu mahallelerin başında gelen Nenehatun Mahallesi'nde başladı....

 

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, halk toplantılarına CHP'nin en az olduğu mahallelerin başında gelen Nenehatun Mahallesi'nde başladı. Halka seslenen Törk, "CHP olarak en az oy aldığımız Nenehatun'dan iktidar yürüyüşümüzü başlatıyorum. 2014 yerel seçimlerinde Nenehatun'da da Darıca'da da en yüksek oyu alarak iktidar olacağız" dedi.

SALON DOLDU TAŞTI

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, Halk Toplantılarına başladı. Darıca'nın bütün mahallelerinde halkla buluşmaya hazırlanan Törk, Nenehatun Mahallesi'yle start verdi. Havuzlu Bahçe'de vatandaşla buluşan Yakup Törk, adeta gövde gösterisinde bulundu. Nenehatun sakinleri toplantının düzenlendiği salonu doldururken birçok kişi Törk'ün konuşmasını ayakta izledi. Yaklaşık 2 saat boyunca Nenehatunlulara seslenen Törk, mahalleni sorunlarını ve çözüm önerilerini anlatırken vatandaşların da sorularını cevapladı.

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ NENEHATUN'DAN BAŞLATIYORUZ

Halk toplantılarına neden Nenehatun'da başladıklarını da açıklayan Törk, şöyle konuştu: "Neden ilk toplantımızı burada yapıyoruz. Bunun nedeni CHP olarak 1989 seçimlerinde en çok oy aldığımız mahalle Nenehatun'ken 2009 seçimlerinde ise en az oy aldığımız mahalle de Nenehatun oldu. İşte bu nedenle CHP'nin tekrar en çok oy aldığı mahalle olabilmesi için buradan başladık. Ben aday olduğumda söz veriyorum CHP olarak 2014 yerel seçimlerinde Nenehatun CHP'nin en çok oy aldığı mahalle olacak. Aynı şekilde söz veriyorum Darıca'da da en çok oyu CHP alacak ve iktidara gelecek."

DARICA'YI DARICA'DA OTURANLAR YÖNETSİN

Darıca'yı Nenehatun'lularla birlikte yönetmek istediğini ifade eden Törk, "Darıca, dışarıdan gelenlerin, İstanbul'dan gelenlerin yönettiği bir yer olmamalı. Darıca'yı Darıca'da oturanlarla, Darıca'da okuyanlarla, Darıca'da büyüyenlerle yönetelim. Darıca'ya Nenehatun'lularla birlikte yönetelim.  Darıca'yı Darıca'da alışverişe gidenlerle birlikte yönetelim. Benim, doğup büyüdüğüm yer Darıca. Gittiğim çay bahçesi Darıca'da. Alışveriş yaptığım market Darıca'da. Arkadaşlarım, akrabalarım Darıca'da. O yüzden diyorum ki gelin Darıca'yı birlikte yönetelim" diye konuştu.

NENEHATUN'LULARI DARICA'YA NEDEN İSTEMİYORSUNUZ?

Nenehatun Mahallesi'nin en büyük sorunlarından birinin ulaşım sıkıntısı olduğunu dile getiren Törk, "Şu anki mevcut yönetim Darıca'ya Nenehatun'luların gelmesini istemiyor. Nenehatun'dan Gebze'ye 5 dakikada 10 dakikada bir minibüs gidiyor. Ama Darıca'ya Nenehatun'dan yarım saatte bir saate otobüs kalkıyor. Nenehatun Gebze'ye mi bağlı Darıca'ya mı? Nenehatunlular Darıca merkeze neden gidemiyor. Nenehatun'da oturanlar Darıca sahiline bile gidemiyor. Darıca'yı Nenehatun'dan neden saklıyorsunuz?" diyerek Darıca Belediyesi'ni eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.