Törk,"Kadınlar olmadan başarılı olamayız"

Törk,"Kadınlar olmadan başarılı olamayız"

 CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, oldukça yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Halk toplantılarına ara vermeden...

 

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, oldukça yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Halk toplantılarına ara vermeden devam eden Törk, teşkilat üyeleriyle de toplantılar düzenliyor. Partisinin daha önce gençlik kolları üyeleriyle kahvaltıda buluşan Yakup Törk, geçtiğimiz hafta sonu da CHP Darıca İlçe Kadın Kolları üyeleriyle kahvaltılı toplantı yaptı. Törk, kadınların siyasette çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek "kadınlar olmadan başarılı olamayız" dedi.

Chp’li kadınlardan Törk’e teşekkür 

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, geçtiğimiz hafta sonu CHP Darıca İlçe Kadın Kolları üyeleriyle Darıca Sevgi Parkı'nda kahvaltıda bir araya geldi. Eşiyle birlikte CHP'li kadınları kahvaltıda ağırlayan Yakup Törk, kadınlara önemli mesajlar verdi. CHP Darıca Kadın Kolları Başkanı Nilgün Kaya, kahvaltı için Törk'e teşekkür ederken aday adaylığı için de başarılar diledi.

KADINLARIN HAKKI ÖDENMEZ

Kadınların büyük ilgi gösterdiği kahvaltıda konuşan Yakup Törk, kadınlara gereken önemi her zaman vereceklerini ifade ederek şöyle konuştu: "Kadınlar toplumun her alanında olduğu gibi siyasette de çok önemli bir yere sahiptir. Kadın eli değen her iş daha doğru ve güzel neticeler verir. Kadın kollarımız partimiz için çok önemli. Kadınlarımıza çok şey borçluyuz. Evlerinden, çocuklarından vakit ayırıp partilerinin başarısı için canla başla çalışıyorlar. Sizlerin hakkınızı ödeyemeyiz." 

KADIN ÜYELERE YER VERECEĞİZ

Kadınların mecliste hak ettiği şekilde temsil edilmesi için elinden geleni yapacağını ifade eden Törk, "Partimizin tüzüğünde yüzde 33 kadın kotası bulunuyor. Ben aday olursam bu kotayı uygulayacağımın taahhüdünü sizlerin huzurunda veriyorum. Seçilebilir sıralarda kadınlarımız mutlaka yer alacak. Kadınlarımıza gereken önemi vereceğiz. Bunun sözünü veriyorum" dedi. Kahvaltı daha sonra sohbet ortamında devam ederken kadınlar tek tek söz alarak düşüncelerini aktardılar. Oldukça samimi bir ortamda geçen toplantıda kadınlar sorunlarını da dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.