Törk: "Hemşerilerimin gururu olmak istiyorum"

Törk: "Hemşerilerimin gururu olmak istiyorum"

 Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), geleneksel kahvaltı buluşmalarına yeniden başladı. KAISİAD'ın her ay düzenlediği...

 

Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İşadamları Derneği (KAISİAD), geleneksel kahvaltı buluşmalarına yeniden başladı. KAISİAD'ın her ay düzenlediği kahvaltı organizasyonu bu ay Darıca Sevgi Parkı'nda gerçekleşti. KAISİAD'ın bu ayki kahvaltısının ev sahipliğini ise CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, üstlendi. KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, kahvaltıya ev sahipliği yapan Törk'e teşekkür ederken Törk ise "Çıktığım yolda hemşerilerimin gururu olmak istiyorum" dedi. Kahvaltıda konuşan KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, "KAISİAD olarak bu organizasyonu üstlenen Yakup Törk'e teşekkür ediyoruz. KAISİAD olarak bu tarz etkinlikleri önemsiyoruz. Bu kahvaltılar üyelerimiz arasındaki dayanışmayı ve birlikteliği güçlendiriyor" dedi.

TÖRK: HEMŞEHRİLERİMİN GURURU OLMAK İSTİYORUM

Kahvaltıya ev sahipliği yapan Yakup Törk ise yaptığı kısa konuşmada, "CHP Darıca Belediye Başkanı Aday Adayı olarak çıktığım bu yolda siz değerli hemşerilerimin gururu olmak istiyorum. Bir Karslı olarak sizlere layık olmaya çalışıyorum. KAISİAD'ın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Kısa sürede çok önemli işlere imza attınız. Biz de üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Hemşerilerimizin olduğu her yer de biz de ne gerekiyorsa yapmaya hazırız." diye konuştu.

TÖRK'TEN BURS DESTEĞİ

KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş, "KAISİAD olarak bu yıl da öğrencilerimize burs vermeye devam etmek istiyoruz. Siz değerli işadamlarımızın katkılarıyla dernek olarak öğrencilerimize katkı sunmak istiyoruz. Bu yıl da desteklerinizi bekliyoruz" diyerek burs konusunda destek istedi. Bunun üzerine bütün işadamları burs konusunda destek sözü verdiler. CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk de 2 öğrenciye burs desteği sözü verdi. Kahvaltı organizasyonu daha sonra sohbet ortamında devam etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.