Törk gençlerle buluştu

Törk gençlerle buluştu

 CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, partisinin gençlik kolları üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi ve 27 Ekim'de yapılacak...

 

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, partisinin gençlik kolları üyeleriyle sabah kahvaltısında bir araya geldi ve 27 Ekim'de yapılacak ön seçimle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Kahvaltıya Törk'ün eşi de katıldı.

CHP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Törk, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bir yandan vatandaşlarla sohbet toplantıları düzenleyen ve bir yandan da mahalle ziyaretlerinin yanı sıra ev ziyaretleri de yapan Yakup Törk, teşkilat üyeleriyle de toplantılar düzenliyor. Törk, hafta sonu Darıca'da partisinin gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi. CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı ve yönetiminin yanı sıra gençlik kolları üyelerini de katıldığı toplantıda Yakup Törk'ün eşi de yer aldı. Yaklaşık 30 gencin katıldığı kahvaltı oldukça samimi bir ortamda geçti. Gençlik Kolları Başkanı Hakan Altıparmak, yaptığı kısa konuşmada CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk'e teşekkür etti.

SİYASETİ GENÇLERLE BİRLİKTE YAPACAĞIZ

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk de gençlik kolları üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında gençlerin her zaman yanında olacağını ifade etti ve şöyle konuştu: "Ben de sizler gibi genç bir siyasetçiyim. Siyasi partilerin en önemli kolu hiç kuşku yok ki gençlik kollarıdır. Gençler, partinin geleceğidir. Kendimi sizden biri olarak görüyorum. Siyaseti her zaman gençlerle birlikte yapacağım. Partimizin gençlerle ilgili kotası var ve ben aday olursam bu kotayı kesinlikle işleteceğim. Gençlere seçilebilir sırada yer vereceğim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.