Törk: “Darıca spor kenti olacak”

Törk: “Darıca spor kenti olacak”

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk Bayramoğlu Yelken ve Su Sporları Kulübü’nü ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette bir konuşma yapan Törk, “Göreve geldiğimizde gençlerimize spora yönelik yatırımlar yaparak Darıca’yı spor kenti yapacağız” dedi

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, seçim çalışmaları kapsamında Bayramoğlu Yelken ve Su Sporları Kulübü’nü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Feridun Vural ile görüşmelerde bulunarak projelerinden bahseden Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Geçmişte spor kulüp başkanlığı yapan biri olarak gençlerimizin eksiklerini ve isteklerini biliyorum. Nenehatun Mahallesi’nde bulunan halı sahaya Amatör Spor Kompleksi yaparak, her daim sporu ve sporcuyu destekleyeceğiz.

 

 

 

DARICA ADINDAN SÖZ ETTİRECEK

 

Darıcalı çocuklarımız o kadar yetenekli ki onlara yapılan bir hizmet olmadığı için çocuklarımız yeteneklerini gösteremiyor. Darıca’da kapalı spor salonumuz yok. Kentimizin büyük bir sorununu çözecek Kapalı Spor Salonu projemiz ile Darıcalı gençlerimizin spora yönlenmesini sağlayacağız. Darıca bir sahil kenti olmasına rağmen deniz sporlarında da geride kalmış durumda. Görevi devraldığımızda Darıca’da deniz sporları çerçevesinde gerekli eğitimler ve atılımları gerçekleştireceğiz. Darıca deniz sporlarında da adından bahsettiren bir kent olacak” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayramoğlu Yelken Kulübü Başkanı Feridun Vural Törk’e teşekkür etti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.