Toplumsal Dayanışmanın en anlamlı hizmeti

Toplumsal Dayanışmanın en anlamlı hizmeti

Çayırova Belediyesi’nin sosyal projelerinden biri olan Giymiyorsan Giydir kampanyası kapsamında hizmete sunulan Toplumsal Dayanışma Mağazası dar gelirli...

Çayırova Belediyesi’nin sosyal projelerinden biri olan Giymiyorsan Giydir kampanyası kapsamında hizmete sunulan Toplumsal Dayanışma Mağazası dar gelirli vatandaşların giyim ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Aylık ortalama 200 vatandaşa giysi yardımının yapıldığı proje kapsamında Ramazan Bayramında çeşitli mağaza ve bağışçılar aracılığı ile fabrika çıkışı 600 adet çocuk kıyafeti ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Hayırseverlerden gelen bağışlar ile ihtiyaç sahibi 600 çocuk aldıkları bayramlık kıyafetleri ile mutlu oldu. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar ve aileler bölgede emsal teşkil eden bu projeyi hizmete sunduğu için Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’a teşekkür ettiler. Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Toplumsal Dayanışma Mağazası 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı için okul kıyafetleri ve okul malzemeleri için çalışma başlattı. Toplumsal Dayanışma Mağazası yetkilileri bağış yapan hayırseverlerin okul kıyafetleri ve malzemeleri bağışları için hassasiyet göstermelerini rica etti.

TÜRKİYE’NİN HER YERİNDEN DESTEK

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın talimatları ile kurulan ve kurumsal bir yapı ile hizmet eren Toplumsal Dayanışma Mağazasının çalışmaları tüm Türkiye’de takdir kazanmaya devam ediyor. Her gün çeşitli bağışların ulaştığı mağazaya son olarak Isparta’dan Nilgün Bozdoğan bağışta bulundu. Muhtelif giyim eşyası, çocuk kıyafetleri ve oyuncakların bulunduğu koliler kargo aracılığı ile mağaza yetkililerine teslim edildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.