‘Toplumda kutuplaşma oldu’

‘Toplumda kutuplaşma oldu’

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli 1. sıra Milletvekili Adayı Sinan Ejderoğlu, “16 yıldır AK Parti döneminde toplumda bir kutuplaşma oldu.” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı önceki akşam Gebze bölgesindeki basın mensuplarına bir iftar programı gerçekleştirdi. Holiday İnn Asia Otel’de gerçekleşen iftar programına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli 1. sıra Milletvekili Adayı Sinan Ejderoğlu, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik, Gebze ilçe başkanı Necati Korkmaz ve milletvekili adayları ile ilçe yöneticileri katıldı. Programda ilk olarak Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz açılış konuşması yaparak programa katılan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.

FARKLI BİR ATMOSFER VAR

Necati Korkmaz’ın konuşmasından sonra Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Nurettin Çelik konuşarak, “İftar programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Ramazan havasında seçim yapıyoruz, iftar havasında da propaganda yapacağız bayram havasında da bir seçim sonucu yaşarız. İhtiyacımız olan uzun zamandan beri beklediğimiz bir değişimin yaşanacağı bir seçim olacak. Bu seçimde farklı bir atmosfer var. Seçimden önce de seçim sürecinde de en fazla üzerine geline parti Saadet Partisi. Hiçbir parti iktidar partisi kadar bu seçime hazır değil. Çünkü kendileri tüm hazırlıkları yaptıktan sonra seçim kararı aldılar. Ramazan ayı içerisinde seçim çalışması olmasına rağmen kardeşlik hukukunu ortadan kaldıracak çalışmalar oldu.” dedi.

TOPLUMDA BASKI OLUŞTU

Programda son olarak ise Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli 1. sıra Milletvekili Adayı Sinan Ejderoğlu konuşarak, “Yoğun bir seçim çalışması yapıyoruz. İktidar partisi seçimlerin hep zamanında yapılacağı söylüyorlardı. Ancak baskın bir seçim yapılıyor. Bu seçim zaten kaçınılmazdı. Çünkü sosyal ve ekonomik olarak Türkiye bu ortamı kaldıramazdı. Teşkilatlar olarak böyle bir baskın seçime hazır idik. 16 yıldır AK Parti döneminde toplumda bir kutuplaşma oldu. Toplumda baskı oluştu. İktidara yakın olmayan düşünceleri söyleme imkânı ortadan kalktı. OHAL bir türlü kaldırılmadan devam ediyor. Tek adam rejimi ile ülke yönetiliyor. Farklı sesler susturuluyor. Devlet kurumları yıpratıldı.” diye konuştu. 

 

Haber: Hanifi Surun

sina-ejderoglu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.