TMMOB MMO geleceği tasarlıyor

TMMOB MMO geleceği tasarlıyor

TMMOB Makine Mühendisleri Odası’nın makine, endüstri-işletme, uçak havacılık uzay ve tesisat mühendisliği, makine imalat ve tasarımı, bakım, kaynak, enerji, otomotiv, tıbbi cihaz sektörleri, endüstriyel otomasyon, geleceğin teknoloji ve sanayi üzerine bir

TMMOB Makine Mühendisleri Odası’nın makine, endüstri-işletme, uçak havacılık uzay ve tesisat mühendisliği, makine imalat ve tasarımı, bakım, kaynak, enerji, otomotiv, tıbbi cihaz sektörleri, endüstriyel otomasyon, geleceğin teknoloji ve sanayi üzerine bir dizi etkinlik düzenlediğini kaydeden Yunus Yener odanın çalışmalarına dair ayrıca şu bilgilendirmede bulundu:

MESLEK İÇİ EĞİTİM VE BELGELENDİRME

“Bu dönem önem verdiğimiz bir alan var. ‘Eğitim şart’ diyoruz. Üniversitelerden mezun olan arkadaşların işlerini daha düzgün yapabilmeleri adına meslek içi eğitim merkezimizde eğitim ve belgelendirme faaliyetlerimiz var. Dar bir alandaydı. Bu alanın 29 ayrı konu başlığında, tüm uzmanlık alanlarımızı kapsayacak şekilde genişlemesi için ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Bir sene bile olmayan bir çalışma dönemi içinde yaklaşık 30 eğitim ve belgelendirme kurumu faaliyete geçti. Hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Katkıda bulunan Meslek İçi Eğitim Çalışma Grubu’na ve gruba başkanlık eden eski genel başkanımız Mehmet Soğancı’ya teşekkür ediyoruz.

7 adet uygulamalı eğitim merkezimiz var.

Kaynak ve muayene dahil tüm çalışmaları tek bir merkezden koordine etmek üzere Bursa Şubemiz bünyesinde kaynak eğitim merkezi bu sene başı itibariyle faaliyete geçti. Buna ilişkin, oda genelindeki tüm çalışmalar tek bir merkezden koordine edilecek. Tüm şubelerimiz belirli alanlarda uzmanlaşarak bu tip merkezlerimizi kurmaya devam edecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.