Tıkanan logar yüzünden işyeri sular altında kaldı

Tıkanan logar yüzünden işyeri sular altında kaldı

Gebze’de bulunan bir dükkân sahibi 15 gün Gebze Belediyesi yetkililerini aramasına rağmen belediye yetkililerinin kapanan logarı açamadıkları için yağan yağmur nedeniyle dükkânını su bastığını söyledi.

isyerii.jpeg

Gebze Pelitli Mahallesi Sanayi Yolu Caddesi No: 34 adresinde bulunan Ahmet Turan Gezer’e ait Gezer Lastik adlı işyeri önceki gün yağan yağmur yüzünden su bastı. Yaşanan olayla ilgili olarak gazetemize özel açıklamalarda bulunan Ahmet Turan Gezer, “Bundan 15 gün önce Gebze Belediyesi’ni arayarak dükkânımın önünde bulunan ve fabrikaların atık sularının atıldığı logarın tıkandığını söyledim. Gebze Belediyesi’nden gelen ekiplerin uzun süren uğraşından sonra tıkanan logar bir türlü açılamadı. Belediyeden gelen ekipler tıkanan logarın açılması için başka bir ekibin gelmesi gerektiğini ifade ederek ayrıldılar.

ZARARIMI KİM KARŞILAYACAK?

Ancak aradan geçen süre içerisinde Gebze Belediyesi’nden kimse gelmedi. Önceki gün yağan yağış nedeniyle de dükkânımı su bastı. Su baskını yüzünden işyerimdeki tüm makinelerim sular altında kaldı. Gebze Belediyesi’ni aradım. Belediyeden gelen zabıtalar işyerimin fotoğraflarını çekip gittiler. Yaşanana zararı kim karşılayacak? 15 gün önceden belediye yetkililerini uyarmama rağmen gelip tıkanan logarı açmadan gittiler.” dedi.

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.