TFF gelirlerinin tümü borçlara gitti

TFF gelirlerinin tümü borçlara gitti

Uzun yıllardır banka hesaplarında haciz bulunduğu için tek kuruş geliri olmayan Kocaelispor Kulübü, bu sezon TFF’den elde ettiği gelirler yine borçlara kesildi.

GELİR KAYNAKLARI
Kocaelispor Kulübü, bu sezon Spor Toto İddaa , TFF Sponsorluk ve Naklen Yayın , Baç’taki bina ve Kocaeli Defterdarlığı’ndan kiraladığı Sporyum Tesisleri’nden kira geliri elde ederken, ayrıca forma göğüs, sırt ve kol reklam ve sponsorluk gelirleri,  müsabaka hasılatları,  stadyum reklam gelirleri,  lisanslı ürün devir sözleşmesi geliri  ,üye aidatları ve bağış gelirleri bulunuyor.
1 MİLYON 45 BİN TL
Spor Toto İddaa programlarında yer alan oynadığımız maçlarımız sonucunda oluşan 1.045.000 TL (Bir Milyon Kırk Beş Bin Türk Lirası) Spor Toto İddaa gelirinin tamamı borçlarımız nedeniyle Tepecik Vergi Dairesine gönderildi. 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun çerçevesinde yapılan vergi yapılandırması sayesinde bu rakam Cari Dönem Vergi ödemelerine mahsup edildi. Diğer Profesyonel Spor Kulüplerinin yapmış olduğunun aksine; yeşil-siyahlı kulüp futbolcu, antrenör ve çalışanlarına yaptığı ödemeleri tam olarak beyan etti. Tüm gelir ve giderlerini resmî olarak yapan ve gayri resmî hiçbir gelir-gideri bulunmayan Kocaelispor, diğer 3. Lig Kulüplerine nazaran yaklaşık 3 kat Vergi ve SGK Prim ödemesi yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.