Tez sunumu yaptılar

Tez sunumu yaptılar

Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Lisans öğrencileri hazırladığı bitirme tezi sunumlarını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yaptı. 

Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliğinde öğrenim gören 12 lisans öğrencisi eğitim dönemini tamamladı. Okulu bitirmek için tez hazırlıklarına başlayan öğrenciler, tez konularını “Akıllı Şehirler” ana başlığı altında hazırladı. Üniversite öğrencileri hazırladıklarını sunumları Kocaeli Üniversitesi Bölüm Kurulundan önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı yöneticileri ile paylaştı.
TECRÜBELİ HEYETLE BİLGİ PAYLAŞIMI
12 lisans öğrencisi “Akıllı Şehirler” ana başlığı altında Çevre, Ulaşım, Enerji gibi konularında hazırladıkları Tez projelerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Dr. İsmail Gülsoy, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehirler ve Kent Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Mehmet Yunus Tekel, Bilgi Sistemleri Şube Müdürü Mesut Taşkın, Bilişim Teknolojileri Şube Müdürü Murat Sandalcı, Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necmi Özdemir’in yer aldığı heyete sundu.
PROJELER DEĞERLENDİRİLDİ
Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yetkili ve uzmanlarının yer aldığı heyet öğrencilerin tezlerini tartışmaya açtı. Öğrencilerin hazırladığı projeler, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’nın elde ettiği birikim ve tecrübe doğrultusunda değerlendirildi. Yapılan sunumlar ile ülkemizin geleceğinde akıllı şehir uygulamaları için birçok çözüm yolunun olduğu ve olacağı gözlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.