TEU forkliftleri ile dünyayı bile taşırsınız

TEU forkliftleri ile dünyayı bile taşırsınız

 Karataş Traktör San. Ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Turgay Çizmeli, firma olarak yeni ithalat ettikleri TEU dizel forkliftleri ile ilgili olarak bilgi verdi....

 

Karataş Traktör San. Ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Turgay Çizmeli, firma olarak yeni ithalat ettikleri TEU dizel forkliftleri ile ilgili olarak bilgi verdi. Tüm dünyada kullanılan TEU forkliftlerini ithal eder etmez hemen sattıklarını belirten Turgay Çizmeli, “Fiyat olarak sağladığı avantaj nedeniyle TEU forkliftler hemen satılıyor” dedi.

 

1.5-3.5 dizel forklift genellikle iyi istikrar ve sınırsız hizmet süresi ile mekanlarda kullanılabileceğini ifade eden Turgay Çizmeli, “Benzinli motoru ile karşılaştırıldığında, dizel motoru daha iyi performans, gibi kolay değil güç güçlü kapasitesi ile uzun süre çalışma yeteneği düşük hızda alev için tekrar. Ayrıca, fuel oil maliyeti düşüktür. Biz müşteriler için dizel denkleştirme forklift kamyon beş türleri sağlar. Dizel forklift tasarlanmış ve üretilmiş operatörleri azami ölçüde yorgunluk gidermek için ergonomi üzerinde dayalı. O çalışma verimliliğini ve güvenlik standardı sağlamak için güç sürüş sistemi ve hava emme sistemi benimser” dedi. 

60 FARKLI NOKTADA SERVİS

TEU forkliftler avantajları hakkında da bilgi veren Çizmeli, “TEU dizel denkleştirme forklift kamyon CE belgesi almış. ISO9000 sertifika aldı. Biz sürekli olarak en iyi duruma getirilmiş dizel forklift üretmek için teknoloji güncelleme. Zamanında ve mükemmel satış sonrası 60n farklı noktada servisi de bulunmaktadır” dedi. Turgay Çizmeli TEU forkliftlerinin özellikleri hakkında şu bilgileri verdi: “Dizel denkleştirme forklift kamyon dizel motorları birçok türde ile eşleştirebilirsiniz. Bu seçmek müşteriler için uygundur. Büyük yerden yükseklik ile dizel forklift Gelişmiş arazi ve trafik yeteneği sunar. Yapılı-içinde eğik yağ silindir sürüş alanı daha geniş yapar. TEU 1.5-3.5 dizel denkleştirme forklift kamyon tümleşik iş sistem, hangi düzenlemeyi daha kolay yapar benimsenmesi. Mini-Lever parmak ucu kontrolleri yorgunluğu azaltmak için kullanılır. Kaldırma dizel forklift özelleştirilebilir üzerinden 3 m, yüksekliğidir. Parçaları yüksek fiyat-performans ve kolay bakım özelliği mevcuttur” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.