Teşkilatlarımız adayımızı benimsedi

Teşkilatlarımız adayımızı benimsedi

AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze Belediye Başkan adayları Zinnur Büyükgöz’ün seçim çalışmalarına teşkilatlardan başladığını belirtip Büyükgöz’ü tanımayan ancak tanışan teşkilatların samimi bulduğunu, güzel hizmetlere imza atacağı kanaatini ed

irfan-ayar-1.jpg

31 Mart yerel seçimlerine 2004-2009 yılları arasında İbrahim Pehlivan’ın belediye başkanlığı döneminde başkan yardımcılığı yapan, Darıca’da oturan ancak 10 senedir kendisini neredeyse hiç göstermeyen Zinnur Büyükgöz ile giren AK Parti Gebze’de adayın belirlenmesinin ardından ilk seçim çalışması, teşkilatlara yönelik olmuş. Ayar basın toplantısında Büyükgöz’ü tanımayan teşkilatların tanıyıp benimsediğini söyledi. Güzel hizmetlere imza atacağına dair kanaat edindiklerini kaydetti.

 

Köşker’in başka programı çıkmış

Gebze Bölgesi’nin yanı sıra İzmit’ten gelenlerle birlikte basının olağanüstü ilgi gösterdiği toplantıda bu ilgi AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ın yüzünü güldürdü. Basına methiyeler düzüp hayatını kaybeden gazetecileri rahmetle anan Ayar, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in toplantıya bir başka programından ötürü katılamadığını söyleyerek olası bir sorunun önünü daha konuşmasının başında kesti.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan tarafından dillendirilen gönül belediyeciliğini Gebze’de uygulayarak daha çok kişiye ulaşacaklarını söyleyen Ayar adaylık sürecine dair bilinen değerlendirmesini yaptıktan sonra, “Adayımız Zinnur Büyükgöz önce teşkilatlarla buluştu. Bir kısmı adayımızı yakından tanımıyordu. İlk tanışmanın ardından ne kadar samimi olduğu görüldü. İçten ve güzel hizmetlere imza atacağına dair kanaat edindik” dedi.

Çıtayı yükseltecektir

Gebze’nin Türkiye’de belediyeciliğin en zor yapılan ilçe olduğunu öne süren Ayar, “Gerek TSE, TÜBİTAK ve benzeri kuruluşlar gerekse sanayi kuruluşları ile her geçen gün daha da büyüyüp gelişen Gebze’ye şehir planlama konusunda uzman, yüksek mühendis bir arkadaşımız belediye başkan adayı olarak atandı. Seçildiğinde Adnan başkanımızdan devraldığı hizmetlerin çıtasını daha da yükseltecektir. Şehrimizi Adnan başkanımızın tecrübelerinden de yararlanarak yöneteceğiz” diye konuştu. 

Milletin gönlünde yer edineceğiz

Gebze’nin çok güzel yatırımlara ve hizmetlere layık olduğunu belirtip, “Milletin gönlünde yer edinmek için halka layık olacak şekilde hizmet etmek lazım. Bu tür hizmetlerde bulunacağımıza dair en ufak şüphemiz yok” dedi.

Bu bir gönül işidir

Tüm teşkilatlar ile birlikte seçime hazır olduklarını, daha adayları açıklanmadan saha çalışmasına başladıklarını belirten İrfan Ayar, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin de 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi, Osman Yılmaz Mahallesi, Çınar Petrol’ün arkasında yer alacağını kaydetti. Ayar, “Tüm teşkilatlarımızla gece gündüz çalışıyoruz. Teşkilatlarım çalışıyor, ben övünüyorum. Sokak sokak, ev ev ziyaretlerde bulunarak kimseyi ötekileştirmeden çalışıyoruz. Ben kimi arkadaşlarıma, ‘Kendi işiniz için bu kadar çalışsanız abat olursunuz’ diyorum. Bu bir gönül işidir, seferberliktir. Türkiye için ‘Ben de varım’ çabasıdır” diye konuştu.

Tek fire bile vermedik

İstişareye çok önem veren bir parti olarak 24 aday adayı arasından aday belirlemelerine karşın adaylarının açıklanmasının ardından en ufak bir kırılma dökülme olmadığını belirten İrfan Ayar şöyle devam etti: “Sürecin tamamlanmasının ardından tüm aday adaylarımızı ziyaret ettik ve hepsinden, ‘Biriz, beraberiz. Ne görev verirseniz başımız üstüne’ denilerek ağırlandık, uğurlandık.

Gebze’de 51 bini aşkın üye

Biz bu gücümüzü liderimizden alıyoruz. Türkiye geneli 11 milyonu aşkın üyemiz var. Teşkilat olarak 49 bin 47 üyeye sahibiz. Üyelik girişi için de bekleyen 2 bin 500 üyemiz var.  51 bini aşkın bir üye sayısından söz ediyorum. Bu dünyada ikinci bir örneği olmayan bir gönül ve dava hareketedir. Bu birliktelik Türkiye’yi 2053, 2071’de dünyanın sayılı ülkeleri arasına sokacaktır.

Giriş kapısı var. Çıkış kapısı yok

Cumhurbaşkanımız, ‘AK Parti’nin giriş kapısı var. Çıkış kapısı yok’ diyor. Tüm teşkilatlarımda görev yapanlar haftanın her günü ve saati görevinin başında olmak durumundadır. Belediye başkan adayımız da bu kriterlere sahiptir. Bizleri 2023’e taşıyacaktır. Beş sene bugün bu zamanlarda düzenleyeceğimiz basın toplantısında bizi mahcup etmeyecektir.”

2 Şubat için davette bulundu

İrfan Ayar, 2 Şubat tarihinde tüm sivil toplum örgütlerinin de davetli olduğu aday ve proje tanıtım toplantısı için de basına davette bulunarak sözlerini tamamladı. Ayar’a basın toplantısında AK Parti Gebze SKM Başkanı Serkan Özgenç, Kadın Kolları Başkanı Şenay Önder, Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Yılmaz ile ilçe yönetiminden Tanıtım Medya Birim Başkanı Murat Yelek, Seçim İşleri Birim Başkanı Mustafa Önay ve Yerel Yönetimler Birim Başkanı Emrullah Bilgin eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.