“Terörist muamelesi yapılıyor”

“Terörist muamelesi yapılıyor”

Dilovası Belediyesi’nin kurucu başkanı Ercan Dalkılıç, “Kömürcüler OSB İle ilgi verilen mücadeleyi tebrik Ediyorum. Dilovamızın değerli insanlarına Terörist muamelesi yapılmasından dolayı üzüntümü dile getirmek istedim ”dedi.

ercan-dalkilic.jpg

Dilovası Belediyesinin kurucu belediye başkanı  Ercan Dalkılıç,  Dilovası’nda  Kömürcüler OSB’ye karşı verilen mücadeleyi sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım ile tebrik etti, Dilovası halkına terörist muamelesi yapılmasından dolayı  üzüntü duyduğunu ifade etti.  Dalkılıç şunları ifade etti,“Değerli Dilovası Hemşerilerim; Son günlerde İlçemizin çevre sorunları özellikle Tavşancıl, Kayapınar ve Turgut Özal Mahallelerini direk etkileyen, Dolayısıyla İlçemizin neredeyse tamamını etkisi altına alan Kömürcüler OSB İle ilgi verilen mücadeleyi tebrik ediyorum.

TERÖRİST MUAMALESİ

Özellikle bugün, hepimizin kardeşçe ve dostça yaşadığı Dilovamızın değerli insanlarına Terörist muamelesi yapılmasından dolayı üzüntümü dile getirmek istedim. Geçmişten bu yana bir çocuk misali büyüttüğümüz Dilovamızın bütün fertleri vatanını sever ve her zaman devletinin yanında olmuştur. Ancak yaşam hakkını korumak, savunmak ve mücadele etmekte en demokratik hakkımızdır.

İFTİRALAR ASILSIZ ÇIKTI

Geçmişte, özellikle Kömürcüler ile ilgili bize atılan iftiraların hepsi asılsız çıkarmış ve OSB ye karşı duruşumuz net olmuştur. 
Bunun neticesinde her zaman Dilovası da ki tüm kardeşlerime kapımın açık olduğu gibi her zaman yanlarındayım. Saygılarımla...”

 

Haber:  Cengiz  Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.