Terör saldırısını kınadılar

Terör saldırısını kınadılar

Türk Eğitim Sen Gebze şubesi GTÜ’de yaptığı basın açıklamasında terör saldırılarını kınadı. Türk Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Mustafa Kılıç...

Türk Eğitim Sen Gebze şubesi GTÜ’de yaptığı basın açıklamasında terör saldırılarını kınadı. Türk Eğitim Sen Gebze Şube Başkanı Mustafa Kılıç yaptığı açıklamada; “Son günlerde, insanlıktan nasibini almamış, eli kanlı alçakların kahpece planladıkları eylemler büyük bir artış gösterdi.  Neredeyse her gün, bir yerlerde bombalar patlıyor; neredeyse her gün bir ocağa ateş düşüyor; bu ateş, yurdun dört bir yanına yayılıyor.  

Türkiye’yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyen katiller ve destekçileri, Türkiye’ye diz çöktürmek isteyen hain eylemlerine belki de yenilerini ekleyeceklerdir. Dünyanın efendilerinin taşeronluğunu yapan hangi terör örgütü olursa olsun, Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunun üstesinden gelecektir. Türk Devleti bu saldırıları göğüsleyip ezecek, Türk Milleti de üzerinde oynanan bu oyunları bozacak güçtedir. Türk Devleti kimseye diz çökmeyecek, diz çöktürmeye de kimsenin gücü yetmeyecektir.” Dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.