Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Terazi Burcu Haftalık Burç Yorumu

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter Uranüs karşıtlığı ile ilişkileriniz sürpriz bir şekilde hayatınızın gündemine oturabilir. İlişkilerinize...

Hafta boyunca etkin olacak olan Jüpiter Uranüs karşıtlığı ile ilişkileriniz sürpriz bir şekilde hayatınızın gündemine oturabilir. İlişkilerinize dair başlatmak ve bitirmek üzerine kararsızlıklarınız varsa bazı yol ayrımlarına gelebilirsiniz. Ya da yepyeni hızlı başlangıçlar yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Hiç ummadığınız kişiler ile iletişim kurabilir ve yeni teklifler alabilirsiniz. Aşka ve ilişkilere dair ummadığınız bazı başlangıçları ani bitişlerle yaşamak durumunda da kalabilirsiniz. Krizlerden çıkan fırsatlar hayatınıza sürpriz ilişki fırsatlarını da getirebilir. Bu tür detayları yaşantınıza göre öngörüp kontrolü elden bırakmamanızda fayda var.

Hafta başından itibaren bu tarz konuları hayatınızda görmek adına önemli görüşmeler yapabilir ve haberler alabilirsiniz. İş ve çalışma ortamınızda disipline etmeniz gereken konuların üzerine daha fazla eğilmeniz gerektiğini de işaret ediyor. Çalışma şeklinizi değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Çalışma hayatınızda ayrıntılar ve detaylarla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Ekonomik anlamda bazı farkındalıklar yakalayacaksınız. Yeni bir düzenleme ve işbirliği bu hafta size iyi gelecektir.

Haftanın Mottosu: İnsanlar hatalarını mutluyken değil ancak mutsuzken anlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.