Terazi Burcu (21 Eylül - 20 Ekim):

Terazi Burcu (21 Eylül - 20 Ekim):

 Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya...

 

Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatında ki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler dolunayın ana konusu içinde yer alacaktır.

Bu saydığım konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz. Bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. İlişkiler için tamam mı devam mı soruna yanıt aranacağı zamanlar. Kötü giden bir ilişkiniz, ortaklığınız veya evliliğiniz var ise bu dolunay sayesinde artık nokta koymak için kolları sıvayabilirsiniz. Eğer iyi giden bir birliktelik ise bir üst kademeye taşımak için adımlar atılabilir. Mars/Plüton etkileşimi ile de bunu aslında pek sevmedim, çünkü bu etkileşim büyük güçlü kötü düşmanlarla çarpışmaya işaret etmektedir. Arkanızdan birileri kirli bir takım oyunlar oynuyor olabilir ve bunları deşifre etmeniz gerekebilir. Bu etki aileniz içinden bir bireyin acil sağlık sorunlarına da işaret edebilir.

Venüs/Plüton etkileşimi ile evinize, kendinize bu dönem dönebilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar yapabilir, elinizde kalan işleri bitirmek, düzenlemek için ideal bir hafta. Aşk açısından pek talihli olmayabilir, ilişkiler platonik düzeyde kalabilir. Seks odaklı kişilere çekilebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.