TERAZİ 24 Eylül - 23 Ekim

TERAZİ 24 Eylül - 23 Ekim

Hafta sizler için oldukça önemli ve hızlı iletişimlerin hayatınızda yoğun gündem tuttuğu bir süreçle başlıyor olabilir. Duygusal yaklaşımlarınız...

Hafta sizler için oldukça önemli ve hızlı iletişimlerin hayatınızda yoğun gündem tuttuğu bir süreçle başlıyor olabilir. Duygusal yaklaşımlarınız bazı noktalarda ilişkilerinize zarar verebilir. Hafta boyunca aşk hayatınızda derinlik gerektiren konu ve olaylar karşısında umduğunuzu bulamayabilir ve kendinizi ilişki içerisinde bile yalnız hissedebilirsiniz.

İlişkilerinizde karşı taraftan görmüş olduğunuz baskılara karşı mücadeleci bir tavır içerisinde olmayın. Her zamanki gibi dengeyi bulun. Hafta ortasından itibaren maddi beklentilerinizin önemli ölçüde karşılanacağı fırsatlar oluşabilir.

Hafta sonunda, yalnız olanlar için sürpriz tanışmalar ve ani yön değişikliklerini sağlayan iletişimler gündemde olacak gibi görünüyor. İlişkisi olan Teraziler önemli bir görüşme yaparak geleceğe yönelik kararlar alabilirler. Geçmiş ilişkilerinizin de sizi pek rahat bırakmayacağını söyleyebiliriz.

Haftanın Mottosu:

Başkalarının güç bulduğu şeyleri yapmak yetenek, insanların imkânsız gördüğü şeyleri yapmak dehalıktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.